Kezdőlap Kapcsolat

Partnereink

 

3R Kft.
Építőipari tevékenységünket a tervezéstől egészen a kulcsrakész átadásig az egyedi igényeknek megfelelően, képzett és a minőség iránt elkötelezett szakemberekkel végezzük. Szolgáltatásaink természetesen magukban foglalják az építőipar területén szükséges javító, karbantartó és felújítási munkákat is. A társasságunk széles, korszerű gépjárműparkjával fuvarozást, költöztetést, szemét és törmelékszállítást vállalunk, sőt speciális nehézgépek, páncélszekrények szállítását is elvégezzük.
Thyll Honlapkészítés

Thyll
Csapatunk néhány, nem megszokott gondolkodású főből áll, akik próbálnak maradandót alkotni, csak egy csipetnyit másképpen. A mai modern, rohanó világban, ahol a digitális technika szinte naponta változik, ott már nem elég a jól megszokott és sablonos gondolkodásmód. A mai világban már nem elég, hogy egyéni szemszögéből keressünk megoldást egy adott projekt, vagy probléma esetében. Csoportosan a kreatívitás és gondolat csere is kiszélesedik, így együtt alkotva megoldás hálót az adott esetre.

 

 

Alpok-Adria Kft.
Cégünk továbbá csak olyan megbízható alvállalkozókkal lép kapcsolatba, akik a minőségi elvárásoknak megfelelnek. Ennek érdekében az Alpok-Adria Kft. szigorú szempontok alapján válogatja meg együttműködő alvállalkozói partnereit, és a követelmények teljesítését folyamatosan, dokumentáltan ellenőrzi annak érdekében, hogy megbízóink mindig a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják. Cégünk nemzetközi szállítmányozással, belföldi fuvarozással, raktár-logisztikával és vámügynökség működtetésével foglalkozik.

 

Azzurro
Az Azzurro tetőcserép márka az elmúlt években a legnagyobb kihívója és alternatívája lett az elterjedt, különböző mediterrán típusú, gyártmányú betoncserepeknek. Minőségben ugyanazt nyújtjuk, mint versenytársaink, áraink azonban lényegesen alacsonyabbak és elérhetőbbek. Minderre biztosíték a minőség és a vevők igényeinek maximális szem előtt tartása.

 

Ácsfer Kft.
Hozzánk hasonlóan, szintén faipari kivitelezésekkel foglalkozó parnercégünk. Az eltelt évek során, a kölcsönös megbizhatóságra alapozva korrekt munkakapcsolat alakult ki a két cég között.

 

Bramac
Termékeink, piaci szolgáltatásaink minősége kiemelt helyet kap munkánkban. Cégfilozófiánk központi értékét a minőség jelenti, ezt jó hírnevünkkel garantáljuk. A Bramac számára a termékek funkciója mellett azok esztétikai megjelenése is fontos

Dörken
A márkanév alatt már több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű termékeket, melyek
biztonságot, megbízhatóságot és energiamegtakarítást garantálnak.
A márkanév mögött egy nemzetközi vállalat magasan motivált emberekből álló csapata áll.

 

Creaton
Mert csúcsminőségű tetőfedőanyagot kínálunk, nincs törés, minőségi kifogás, csak gyönyörű tetők. Európa legszélesebb színválasztékát, és formagazdagságát kínáljuk. Az összes kiegészítő, amire egy jó tetőnek szüksége van, megvásárolható, „tetőre szabottan”.

 

Fito System
Köztéri és intézményi játszószerek forgalmazása, játszóterek tervezése és építése . Díszkertek, parkok, zöldtetők tervezése és építése.

 

Grand-Ács Kft.
Ha Ön szakember; építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos; viszonteladó vagy ügyeskezű otthoni barkácsoló – a Grand-Ács Tetőcentrum a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben.

 

Makita
A Makita név - mint a világon mindenütt - Magyarországon is a magas minőséget és a megbízható szolgáltatást jelenti. A termékek kitűnő minősége, a rendkívül széles modellválaszték, a folyamatos alkatrészellátás, a központi szerviz, a szerződött kereskedő és szervizpartnerek illetve a gyors és pontos szállítás jelentik a biztosítékot arra, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek.

 

Schindler Tetőablakgyártó Kft. 
Azon kevés hazai építőanyaggyártó közé tartozik, amely teljes egészében saját fejlesztésű termékeivel van jelen a piacon. Kecskeméten 1992-ben készült el az első tetőablak. A folyamatos technológiai- és termékfejlesztésnek köszönhetően ablakaink ma már nem csak Magyarországon, hanem az Európai Únióban, és azon kívül is keresett termékek.

 

Stihl
A minőségi Stihl termékekkel az Andreas Stihl Kft piacvezető Magyarországon a motorfűrészek, motoros kaszák és aljnövényzet tisztítók, valamint a motorfűrész vezetőlemezek és láncok értékesítésének területén. A magyar nemzetgazdaság jelentős ágazatai ma már elképzelhetetlenek a korszerű, megbízható és gazdaságos Stihl márkájú gépek nélkül.

 

Tetőtár Kft.
A cég egyéni vállalkozásként indult. A kivitelezési munkák mellett egyre nőtt az igény fűrészárú gyártására, majd a tetőfedő anyagok beszerzésére, forgalmazására. Fűrészárú gyártás, kivitelezés, tetőfedőanyag kereskedés (magastetők borítására alkalmas anyagok forgalmazása).

 

TONDACH Magyarország Zrt.
Filozófiájának középpontjában a természetközpontúság és a humánum tisztelete áll. Olyan környezet megteremtésén fáradozunk, melyben egyaránt jól érezheti magát fiatal, idős, családos és egyedülálló. A több száz évre visszatekintő hagyomány, termékeink kiváló minősége, illetve munkatársaink fáradhatatlan munkája mind-mind sikereink zálogai.

Velux
A tetőtérnek - főként sajátos formavilágának köszönhetően - van egyfajta vonzereje, melyet a szokásostól eltérő fényviszonyok is fokoznak. A ferde tetősíkok alatti tér ugyanolyan ideális lakás vagy munkahely céljára, mint a függőleges falfelületek által határolt tér. Ha gondosan terveztetjük meg a bevilágító felületek számát, méretét és elhelyezését, kényelmes otthont teremthetünk magunknak. A VELUX termékeivel és szolgáltatásaival is szeretne hozzájárulni magas színvonalú tetőterek létrejöttéhez, melyben az ott élők vagy dolgozók jól érzik magukat.

 

 

Tető Trend - Faipari Kivitelezések - Telefon: +36-70-325-7621, Fax: 06-26-385-819
E-mail: info@teto-trend.hu - Web: www.teto-trend.hu
Készítette: Thyll


Leányfalu, Szentendre, Pócsmegyer, Dunabogdány, Tahitótfalu, Horány, Szigetmonostor, Kisoroszi, Csillaghegy, Óbuda, Pomáz,
Üröm, Visegrád, Budakalász, Surány, Fót, Dunakeszi, Budakalász, Surány, Fót, Budapest I. Kerület, Budapest II. Kerület,
Budapest III. Kerület, Budapest IV. Kerület, Budapest V. Kerület, Budapest VI. Kerület, Budapest VII. Kerület, Budapest XIII Kerület

Könnyűszerkezetes faházak építése. Rönkházak, faházak építése. Háztetőszerkezetek építése, cserepezése, fedése, zsindelyezése.
Zöldtetők, ökoházak. Tetőszigetelés, fóliázás. Tetőszerkezetek felújítása, átcserepezés, átfedési munkák. Szeglemezes
tetőszerkezetek építése. Szaletlik, autóbeállók, garázstetők építése. Fahíd, falépcső, pergola, stég építés. Előtetők, kerti tárolók
építése. Pavilonok, rendezvény épületek, díszletek építése. Teraszbeépítési munkálatok. Bádogosmunkálatok, csatornaszerelés.
Kerítések, fakorlátok építése. Faanyag impegrálás, kezelés, gyalulás. Tetőtér beépítés, gipszkarton szerelés. Anyagtárolás.