Kezdőlap Kapcsolat

Támogatók

 

Bomba! Energiaital
Sokan kérték már Markus-t, a Bomba! Energiaital szülőatyját, hogy meséljen nekik sikertörténetünk kezdeteiről. O többnyire mindenkinek ugyanazt a kedvenc kis sztoriját adja elő: " Amikor 1997 áprilisában az első üveget megmutattam néhány ismerősömnek, ők egyszerre mosolyogtak rám sajnálkozva és tartottak komplett őrültnek. Olyan vélemények hangzottak el mint: "- elképzelhetetlen, hogy ezzel az izével te valaha is sikereket érj el!" vagy " Egyszerűen lehetetlen felvenni a versenyt a többi energiaitallal!". Negyven cigi naponta. Temérdek ősz hajszál. A főnök szerint mindezek a kezdeti lépések megpróbáltatásainak nyomai, de mi csak nevetünk rajta. Nevetünk, mert utána rögtön hozzáteszi: "A Bomba! gyermekkorához fűződő események, életem legszebb és legizgalmasabb pillanatai közé tartoznak"! Higgyünk neki, hiszen a történet hátralévő részét már közösen írjuk, és elmondhatjuk, nincs miért szégyenkeznünk.

Web: Bomba! Energiaital

 

GoPro - Ex-Cam
Az anyacég 2006-ban alakult, Észak-Kaliforniai székhellyel. A fiatal fejlesztő csapat évek óta azon dolgozik, hogy Te a kedvenc időtöltésed legjobb pillanatait csúcsminőségben megörökítsd, hogy átélhesd újból, vagy megoszthasd barátaiddal.

A magyarországi piacon az Ex-Cam.hu vezette be a GoPro márkát, mint elsődleges hazai importőr, náluk a kiegészítőkből is teljeskörű a kínálat, ami raktárkészletből azonnal rendelhető.

Arra, hogy bármikor újra átélhesd élményeidet, átadhasd ismerőseidnek, milyen is az adrenalin-érzés. Ebben segítünk a GoPro camera rendszerekkel, melyből mindenki választhat sportjának megfelelőt.

Találd meg örömöd Te is termékeinkben!

Web: Ex-Cam.hu

 

 

 

Tető Trend - Faipari Kivitelezések - Telefon: +36-70-325-7621, Fax: 06-26-385-819
E-mail: info@teto-trend.hu - Web: www.teto-trend.hu
Készítette: Thyll


Leányfalu, Szentendre, Pócsmegyer, Dunabogdány, Tahitótfalu, Horány, Szigetmonostor, Kisoroszi, Csillaghegy, Óbuda, Pomáz,
Üröm, Visegrád, Budakalász, Surány, Fót, Dunakeszi, Budakalász, Surány, Fót, Budapest I. Kerület, Budapest II. Kerület,
Budapest III. Kerület, Budapest IV. Kerület, Budapest V. Kerület, Budapest VI. Kerület, Budapest VII. Kerület, Budapest XIII Kerület

Könnyűszerkezetes faházak építése. Rönkházak, faházak építése. Háztetőszerkezetek építése, cserepezése, fedése, zsindelyezése.
Zöldtetők, ökoházak. Tetőszigetelés, fóliázás. Tetőszerkezetek felújítása, átcserepezés, átfedési munkák. Szeglemezes
tetőszerkezetek építése. Szaletlik, autóbeállók, garázstetők építése. Fahíd, falépcső, pergola, stég építés. Előtetők, kerti tárolók
építése. Pavilonok, rendezvény épületek, díszletek építése. Teraszbeépítési munkálatok. Bádogosmunkálatok, csatornaszerelés.
Kerítések, fakorlátok építése. Faanyag impegrálás, kezelés, gyalulás. Tetőtér beépítés, gipszkarton szerelés. Anyagtárolás.